Telefon: +40736736101 sau Email: office@ldtrans.ro

TRANSPORT EXPRESS, INTERN SI INTERNATIONAL

Fiecare client este unic si special pentru LD Trans

Suntem alaturi de dumneavoastra de la identificarea structurii optime transport pana la destinație, si depunem toate eforturile pentru a indeplini cerintele comerciale si de transport. Serviciile noastre de transport international rapid sau expres va asigura expedierea marfii la timp si in siguranta.

  • Livrare la timp
  • Transport marfa exclusiv
  • Varianta optima de transport
  • Tarife competitive
  • Disponibilitate 24/7
  • Comunicare eficienta
  • Raspuns prompt la solicitarile dvs (max. 15 min)
  • Flexibilitate si organizare

AVANTAJELE NOASTRE

FLOTA

LD Trans detine si opereaza propria flota de camioane, ceea ce asigura flexibilitate în satisfacerea nevoilor de transport ale clientilor nostri. Parcul nostru auto cuprinde vehicule bine echipate si aproximativ 2200 mp, pe care se afla garajul si un depozit, ceea ce confera un mare avantaj in vederea fluidizarii operatiunilor de transport marfa.

TEHNOLOGIE

Toate autoutilitarele noastre îndeplinesc cele mai recente standarde tehnologice. Acest lucru garanteaza livrare rapida si in sigurantă pentru marfa dumneavoastra. In plus, dispunem de urmarime prin GPS pentru mai multa siguranta si respectarea termenelor stabilite.

ASIGURARE

 Toate vehiculele noastre sunt acoperite de asigurare CMR in valoare de 150.000 ce acoperă pierderea totală ori parţială a mărfii sau avarierea acesteia, din momentul primirii până la predare. Inca un motiv in plus pentru a alege increzatori serviciile noastre.

De ce noi?

Rapiditate

Suntem o echipa tanara, bine motivata si pregatita sa raspunda cu rapiditate solicitarilor dumneavoastra. La cerere punem la dispozitie autoutilitare cu 2 soferi pentru o perioada de tranzit minima.

Siguranta

Siguranta marfurilor este garantata de asigurarea cargo pentru proprietarii de marfuri care ofera despăgubiri de pana la 150.000 de euro pentru avarierea, distrugerea sau pierderea bunurilor asigurate.

Calitate

Identificam, analizam si va oferim cele mai bune solutii pentru a va putea oferi cel mai bun pret de pe piata cat si increderea ca marfa dumneavoastra este in siguranta in orice moment.

Colaboratori

Close Menu